Івано-Франківськ До сайту

Воркшоп Ірени Карпи, дискусія про вплив війни, вистава | події у Франківську 20 жовтня

Завершення цього тижня порадує франківців багатьма цікавими подіями? cеред яких вистава «Кохання з присмаком дощу», за мотивами оповідання Маркеса «Очі блакитного собаки» від Франківського фрамтеатру. 

Інформатор зібрав для вас цікаві події.

Вистава почнеться о 18:00 на камерній сцені нашого театру розповідатимуть історію двох закоханих, які познайомились в нічному марені, почали дружити і закохались. У ній зіграють заслужена артистка України Мирослава Полатайко (Вона) та артист драми Ігор Захарчук (Він).

Квитки можна замовити онлайн та у касі театру.

Воркшоп “Сторітелінг простими словами” з Іреною Карпою. 

Для тих хто цікавиться публічними виступами є чудова нагода випробувати свої сили та дізнатись про ефективні прийоми сторітелінгу. Буде корисно підприємцям, фрилансерам, експертам та усім, хто цікавиться сторітелінгом.

Воркшоп почнеться о 18:00 та триватиме 1,5 години. Вартість квитка 1000 грн. Виручені кошти з воркшопу передадуть компанії Framiore на пошиття адаптивного одягу для поранених військових.

Місце: Промприлад.Реновація, Української перемоги, 23.

Проєкт-дискусія “Спрага” 

Проєкт “Спрага” це індивідуальна мистецька рефлексія художника Олександра Базюка на тему війни та її впливу на різні аспекти нашого життя.

Захід почнеться о 18:00 у Підземному переході Вагабундо.

Реєстрація за посиланням.

Дискусія “Заборони з минулого, як антиутопія бізнесу” 

Для жінок віком від 18 років, які прагнуть відкрити та розвивати власний бізнес. Спікер – Наталія Галамейко, сертифікований арт-терапевт, тілесно-орієнтований терапевт з досвідом консультацій понад 20 років. Тривалість дискусії – 2 години (з 18:00 до 20:00).

Локація – Hub Івано-Франківськ (Наукове містечко “Нова Енергія” – вул. Коновальця 35, 0-й поверх УКД). Участь безкоштовна.

До теми: Що цікавого відбудеться у Франківську 16-22 жовтня? 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87