Івано-Франківськ До сайту

Що цікавого відбудеться у Франківську 29 грудня

29 грудня в Івано-Франківську відбудеться концерт у межах фестивалю “Коляда на Майзлях”, прем’єра вистави та відкриття фотовиставки. 

Повідомляє Інформатор.

Фестиваль “Коляда на Майзлях”

Виступлять фольклорний колектив ДМШ № 2 ім. В. Барвінського, ансамбль бандуристів “Бандурні барви” Івано-Франківської ДМШ № 3 ім. А. Кос-Анатольського, народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль “Соколи” Рогатинського Будинку культури. Керівник Мар’ян Кисіль та інші колективи.

Місце:  храм Царя Христа оо. Василіян, Незалежності, 181

Час: 14:00

Фотовиставка “Про спільне та розрізнене”

Фотовиставка про культурні простори та спільноти Івано-Франківська, створена фотограф(к)ами з Миколаївської школи молодої фотографії. Фотографки та фотографи – це митці з різних міст, різного походження та віку, які або живуть у Франківську, або часто бувають тут. Школа навесні минулого року переїхала з Миколаєва в Івано-Франківськ. На виставці будуть представлені роботи з 2020-2023 років. Фотографки та фотографи – Костянтин Гливляс, Кирило Горбенко, Антон Малиновський і В’ячеслав Тешнер, Олеся Саєнко, Христина Федорак, Наталія Філатова.

Місце: Асортиментна кімната, Січових Стрільців, 15

Час: 15:00

Вистава “Дон Кіхот”

Постановка про людину, яка хоче змінити світ на краще, однак розуміє. що без страждань зробити це неможливо. Як зазначають митці, взяти виставу в роботу для театру було добре продуманою ідеєю, оскільки цей роман є світовим бестселером. Робота для команди була цікавою і надихаючою. Театральна трупа працювала з давнім другом театру Міхаєм Церне. Детальніше про виставу читайте ТУТ.

Місце: Франківський драмтеатр, вулиця Незалежності, 42

Час: 18:00

До теми: Що відбудеться в Івано-Франківську в останній тиждень року | Афіша

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87