Івано-Франківськ До сайту

Хто став людиною року 2023 за версію франківців | Опитування

2023 рік підходить до заверешнення. За лічені години новий рік, хтось підбиває підсумки року, а хтось лише починає складати плани на прийдешній рік. Тому ми вирішили дізнатись у франківців хто є для них людиною цього року?

Повідомляє Інформатор 

Відповіді були різними. Для когось людиною року є наш президент, для когось Валерій Залужний, щоб дізнатися хто є кумирами цього року у франківців читайте далі.

“Ой я далека від цього. Я віруюча людина, для мене Бог авторитет і більше немає нікого, люди це таке” – поділилась з нами опитана жінка.

“Валерій Залужний однозначно, тому що якби його не було то мабуть й України вже не було би, тай якби не військові то не було би й людей, які ставлять до війни серйозно, а не легковажно” – додав опитаний франківець.

“Людиною року я вважаю себе, тому що я багато чого зробила для себе, а за іншими я так сильно не стежу, я дивлюсь тільки за собою” – розповіла дівчина.

“Напевно Ілон Маск, тому що він багато відкритів зробив за цей рік. Купив твітер, поміняв його назву. Чудова людина на мою думку” – висловився франківець.

“Взагалі ніхто, в мене немає авторитета цього 2023 року, тому що ніхто не гідний зараз вести людство. Всі одинакові” – додав опитаний нами чоловік.

“Я не знаю, всі люблять Усика, я теж. Тому, що він і комедію зіграє і кулачком натовче. Нормальний, правильний хлопець” – додав ще один опитаний.

“Людиною 2023 року є наш президент, тому що він багато зробив для нашої країни. В мене немає таких кумирів, але хай буде Валерій Залужний, тому що ця людина дійсно старається, щоб ми перемогли докладає максимум зусиль” – резюмували опитані мама з донькою.

Опитування можна подивитися в нашому телеграмі.

Читайте також: Чи має чиновник працювати на мінімальну заробітну плату – думка франківців.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87