Івано-Франківськ До сайту

Документальний фільм та фотовиставки: що відвідати в Івано-Франківську 23 лютого?

Завершити робочий тиждень пропонують франківцям на фотовиставках, ба навіть можна переглянути документальний фільм. Що, де, коли розказує Інформатор.

Повідомляє Інформатор.

Перша виставкова презентація фотопроєкту “Маленький Париж”

Автором виставки є український документальний фотографа Олександра Попенка. Він з 2020 року досліджує присутність копій Ейфелевої вежі в українських містах — за цей час він вніс на інтерактивну карту біля 140 веж в різних містах по всій Україні, а сфотографував 102. Фіксуючи Ейфелеві вежі в Коростені, Вінниці чи Івано-Франківській області, автор ставить відкрите питання: Що означає цей феномен? Чи це завжди візуальне сміття та символ епохи неоліберальної забудови? Чи це також має політичний вимір — наше прагнення до Європи, якій ми надаємо саме такого омріяно-стереотипного образу? Це — ознака провінційності, міра візуального (не)смаку та надивленості чи просто давня мрія, яку ми втілюємо в життя, як вміємо?

Час: з 12:00 до 18:00

Місце: Асортиментна кімната

Перегляд фільму “Нескорений Херсон”

“Нескорений Херсон” – стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи “Вгору” фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного центру росіянами, мітинги, окупацію та звільнення рідного міста. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року.

Час: 23 лютого, 19:00

Місце: громадський ресторан Urban Space 100 (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 19)

​​Вистава “Життя на землі або я люблю тебе, Ґітель”

У обласній філармонії покажуть виставу про кохання.

“Так кохали колись, за тих часів, коли “Бітлз” грали в гамбурзьких забігайлівках, а Елвіс не був королем естради… Як це було ви дізнаєтеся, подивившись виставу Нового театру “Життя на землі, або я люблю тебе, Ґітель” від режисера Тараса Бенюка за п’єсою Вільяма Ґібсона “Двоє на гойдалці”.

Час: 23 лютого о 18:00

Місце: обласна філармонія імені Іри Маланюк, що на Курбаса, 3

Вартість: від 120 грн, квитки в касі філармонії або за посиланням.

Виставка робіт солдата-фотографа Миколи Олійника

Микола Олійник – солдат-фотограф. Це перша виставка його робіт, хоча раніше, в цивільних справах мав, добру свою історію фотографії.

Час:  23 лютого о 12:00

Місце: Особливі інтерʼєри у Промприлад.Реновація, що на вулиці Української перемоги, 23

Вартість: безкоштовно.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87