Івано-Франківськ До сайту

Діви та Терези час йти на город: що віщують зорі франківцям 26 травня?

Перед новим робочим тижнем треба набратися сил та енергії. Тому вдихнули! видихнули! Подякували Богу та ЗСУ за новий день донатами. А поки ваші донати надсилаються можете почитати наш помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор

Овен: Зорі напророкували вам похід у гори. Тільки будьте обережні. Підготуйтеся до нього як слід та не забудьте його зареєструвати  у “Гірсько пошуково-рятувальних підрозділах”. Так рятувальники швидше прийдуть вам на допомогу.

Телець: Дозвольте собі відпочинок на природі. Рибалка, це саме те, що вам зараз потрібно. Якщо маєте улюблену місцину для риболовлі, це дуже добре. Якщо ж ні, то, ні чого. Тут зорі підготували для вас перелік місць, де можна порибалити.

Близнюки: Перед новим робочим тижнем влаштуйте собі прогулянку містом, тим паче погода цьому сприяє. Тому гайда дихати свіжим повітрям і насолоджуватися краєвидами нашого прекрасного міста.

Рак: Вам також слід вийти “подихати” свіжим повітрям, але краще гірським. Можете поїхати у Ворохту. Там зараз панує гармонія, яка вам неабияк потрібна. Тож, гайда віднаходити баланс та спокій.

Лев: Завершіть цей день цікаво! Можете відвідати майстер-клас з Прикарпатського фольклорного танцю. Потанцюєте і захисникам допоможете. Що ще треба для ідеального вихідного?

Діва: Ви знаєте, що на Прикарпатті вже завершується посівна кампанія? Тому саме час діставати насіння та йти на город чи грядку. Посадіть картопельку, моркву, зелень, яка потім надзвичайно смакуватиме у супчику.

Терези: Приєднуйтеся. Це ще й безкоштовний фітнес. Повірте, вирощене власними руками більше смакує.

Скорпіон: Побалуйте себе чимось смачненьким. Тут зорі підготували для вас 5 найсмачніших рецептів з черешні.

Стрілець: Подзвоніть до своєї подруги чи друга. Ви їм зараз дуже потрібні.

Козоріг: Сьогодні Всесвітній день рудих. Якщо маєте когось знайомого з таким надзвичайним кольором волосся, то обов’язково привітайте. Якщо не маєте, то є руді котики, песики можете їх пригостити чимось. Піднебесся вам віддячить.

Водолій: Напевно ви чули, що з липня ціни на пальне можуть зрости. Тому ретельно плануйте свої поїздки. Поки ціни на пальне в межах норми, їдьте до рідних та близьких.

Риби: Оскільки завтра на роботу, то зробіть сьогодні собі “тиху годину” як в дитинстві. Ляжте спати в обід. Тільки не забудьте подякувати нашим захисникам за сон. Ви знаєте як це робити. Правильно! Треба задонатити.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе вірте в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87