Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Як змінились ціни на пальне в Івано-Франківську за останній тиждень?

В Україні з 1 липня ціни на пальне можуть стрибнути вгору. Це станеться, якщо Верховна Рада України підтримає урядовий законопроєкт про збільшення акцизів на нафтопродукти.

Інформатор перевірив, чи змінилася вартість пального цього тижня.

На АЗС AMIC (вулиця Євгена Коновальця, 219). За останній тиждень ціни не змінилися, бензин марки А-95 вартує 54,99 грн/літр.  Сьогодні на АЗС діє акція вихідного дня,

АЗС ОККО розташована на вулиці Євгена Коновальця, 225. Ціна на всі марки пального не змінилася.

Затишшя цін на пальне, спостерігається і на  АЗС WOG вартість дизеля становить – 55,99 грн/літр. Заправка розташована на вулиці Довженка, 21 а:

На АЗС Укрнафта, спостерігається незначне коливання вартості пального, бензин здорожчав на 50 копійок, а, дизель вартує на 50 копійок дешевше ніж минулого тижня. Заправка розташована на вулиці Довженка, 27.

На АЗС Stels, ціни на всі марки пального злетіли до гори, бензин марки А-95 можна придбати за 55 грн/л, а дизель за 51 грн/л. Заправка знаходиться на вулиці Мазепи, 176.

VT Petroleum, залишається лідером за найнижчими цінами, за літр бензину вам доведеться заплатити всього 52,40 грн/л, Дизель – 49,90 грн/л. АЗС розташована на вулиці Ребета, 4.

Скільки вартувало паливо минулого тижня можна дізнатися тут.

Читайте також: Як захистити банківську карту від шахраїв: поради

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Артем Барабаш

Нагору