Івано-Франківськ До сайту

День народження жінки: як вибрати ідеальний букет із квітів?

Коли наближається день народження знайомої або коханої жінки, знайти ідеальний подарунок, щоб висловити свої почуття до неї – це непросте завдання… Не вистачає ідей для подарунків? Знайте, що залишається безпрограшний  спосіб порадувати кохану: презентувати їй гарний букет.

Але і тут можливі складнощі. Достатньо відвідати сайт УкраФлора щоб зрозуміти, рослин так багато, що дуже важко вибрати щось одне для квіткової композиції.  Але професійні флористи готові відкрити вам символізм, прихований в кожній рослині. Бо мова квітів дуже красномовна і користуватися нею треба обережно. Якщо в не впевнені, що добре розумієтеся на особливостях квіткового етикету, краще якщо букет із квітів створить досвідчений флорист.

Навіщо дарувати квіти на день народження жінки?

Мистецтво дарувати квіти налічує століття, і його важливість залишається незмінною. Ось кілька причин, чому ця традиція така важлива:

Вибираючи букет квітів для жінки треба врахувати її смакові уподобання. В букеті використовуйте її улюблені квіти та те, чи вона віддає перевагу класичним квітам, таким як троянди, чи більш незвичайним варіантам, таким як лілії чи орхідеї.

Не забудьте про значення кольорів. Кольори квітів мають певне значення. Виберіть колір, який відображає ваші почуття: червоні троянди на знак кохання, рожеві троянди на знак вдячності або різнокольорові квіти на честь різноманітності. Треба обрати правильний стиль і розмір букета. Обирати можна між розкішним і пишним букетом або більш простою та елегантною композицією. Букет троянд може бути романтичним, а суміш польових квітів може принести відчуття свободи. Безперечно не всі готові брати на себе таку відповідальність як підбір квітів для коханої жінки. Професійні флористи UkraFlora готові вам в цьому допомогти. На сайті доступно на вибір безліч рослин і всі вони якісні та свіжі та ідеально підходять для створення найвишуканіших букетів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87