Івано-Франківськ До сайту

Житель Прикарпаття намагався незаконно перетнути кордон : ВІДЕО

Цієї ночі прикордонники Могилів-Подільського загону виявили групу чоловіків, які хотіли незаконно перетнути кордон України та Молдови на човні. 

Про це пише Інформатор посилаючись на  Державну прикордонну службу.

За допомогою тепловізійного пристрою прикордонники помітили човен, який рухався з боку Молдови, а на українському березі до води наближалися четверо осіб. 

Прикордонники здійснили декілька пострілів вгору задля того, щоб налякати та зупинити порушників. Проте чоловіків це не зупинило і вони вирішили плисти до човна. Однак перевізник зрозумівши, що їх викрито різко розвернув судно назад у Молдову.

Порушниками є четверо чоловіків – 27-річні мешканці Херсонської та Івано-Франківської області та 19-річний житель Маріуполя та 22-річний житель Вінниччини. 

Мешканець Вінниччини вирішив самотужки переплести річку, через що згодом зник під водою. Врятувати хлопця не вдалося, його тіло знайшли згодом неподалік від берега. Натомість інші чоловіки вирішили не ризикувати життям і повернулися до берега.

Відомо, що чоловіки були не знайомі між собою та до останнього моменту не мали інформації про те, що їм доведеться долати річку.

Вони діяли за вказівками організаторів нелегальної подорожі, з якими підтримували зв’язок завдяки анонімному каналу в інтернет-мережі. Така “пригода” коштувала їм 10 тис.доларів.

Наразі триває розслідування.

Читати також: Через вантажівку загинуло двоє пішоходів на Прикарпатті

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87