Івано-Франківськ До сайту

Овнам смакувати абрикосами, а Водоліям – кавунами: порадний гороскоп для франківців на 17 липня

Гороскоп у середу, допоможе зорієнтуватися в поточних обставинах і підготуватися до подальших викликів тижня. Тому, що віщують зорі франківцям, читайте далі.

Повідомляє Інформатор

Овен: Сьогодні варто звернути увагу на своє здоров’я. Не забувайте про фізичну активність, вживайте здорову їжу та абрикоси. Чому саме абрикоси, розповідаємо тут. 

Телець: Ви можете відчути хиткість та невпевненість. Спробуйте уникати стресових ситуацій і приділіть час улюбленим заняттям. Зорі радять вам подивитись виставку коломийської мисткині під назвою “Хиткість”. 

Близнюки: Чудовий день для прогулянок і нових вражень. Але, перед цим зорі пропонують дізнатись, де знайти парасольки-розпилювачі у Франківську.  

Рак: Сьогодні сприятливий день для творчості та нових ідей. Дозвольте собі бути відкритими до нових можливостей і експериментів. Всесвіт вам пропонує для натхнення відвідати виставку відеоарту у драмтеатрі. 

Лев: Ваша енергія буде спрямована на навчання та особистісний розвиток. Для вашого допитливого розуму, маємо цікаву статтю про те, як виглядала Привокзальна площа 100 років тому. 

Діва: Ваша турботливість і бажання допомогти іншим, можуть знайти свій прояв у підтримці місцевої бібліотеки. А як це зробити, зорі підготували для вас статтю. 

Терези: Ваше серце завжди відкрите для допомоги тваринам. Сьогодні ви можете зробити щось особливе для них, розставивши мисочки з водою в затінених місцях. Як це робили інші франківці можна побачити тут.

Скорпіон: Сьогодні варто зосередитися на своїх особистих стосунках. Проводьте більше часу з коханими людьми, будьте уважні і дбайливі. Це сприятиме зміцненню зв’язків. А ідеї, де провести час з близькими, ви можете підгледіти в  афіші подій. 

Стрілець: Сьогодні ви відчуєте потяг до пригод. Плануйте активну подорож: похід в гори або екскурсію до місцевих природних пам’яток. Зорі вам радять унікальний туристичний маршрут. Детальніше тут.

Козоріг: Ваша природна схильність до прагматизму та аналітичного мислення допоможе вам не лише захопитися мистецтвом, але й знайти у ньому важливі життєві уроки. Зірки радять вам звернути увагу на історію життя Опанаса Заливахи. 

Водолій: Сьогодні вам слід звернути увагу на кавуни. Особливо у спекотний час кавуни забезпечать вас вітамінами та водою. Перед тим, як вирушити на пошуки смачної ягоди, пропонуємо ознайомитись з цінами. 

Риби: Зорі закликають вас вирушити у подорож. Поїздки розширять ваші горизонти та збагатять духовний світ. При плануванні подорожі, Всесвіт вам рекомендує дізнатись про збільшення кількості днів для рейсу поїздів між Львовом та горами.  

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам продуктивного дня та хорошого настрою. Не забувайте про щоденний донат на ЗСУ.  Любіть батьків та Україну!

Головне фото згенеровано ШІ.

Читати також: Чи безпечно пити каву у спеку: наслідки.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87