Івано-Франківськ До сайту

Гороскоп на 18 липня: прогноз для прикарпатців від зірок

Ну що ж, сьогодні ранок четверга, а це значить, що прийшла пора гороскопа на 18 липня! Хтось буде пити каву корицею, а хтось зможе втамувати спрагу лишень одним лимонадом! Більше читайте в матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Зорі рекомендують провести цей день з рідними та близькими, наприклад, на пікніку за містом. Тим паче, що сьогодні сонце пече трошечки менше.

Телець: Пийте сьогодні більше води та не перенапружуйтеся, а краще скористуйтесь можливістю і підіть на прогулянку. А ми зробили підбірку для Вас, куди сьогодні можна піти.

Близнюки: Мийте руки з милом — бо це Ваша безпека гігієни. І загалом бережіть себе.

Рак: Подумайте про братів наших менших, а також піклуйтеся про своє ментальне здоров’я. Ймовірно, перше й допоможе потурбуватися про власний емоційний стан.

Лев: Сьогодні варто причепуритися та бути готовим до звершень, хоча, Ви завжди неймовірні.

Діва: Час втілити дизайнерський потенціал в себе вдома. Дозвольте собі експерименти з інтер’єром й, до прикладу, знайдіть ексцентричну картину у вітальню. Ми певні, що це здивує ваших майбутніх гостей.

Терези: Тримайте водний баланс. Всесвіт радить пити саме несолодкі напої, а саме воду.

Скорпіон: Постарайтесь сьогодні стримувати свої активні почуття, оскільки сьогодні Меркурій не у вашій Венері. А якщо просто кажучи — під кінець тижня важко зберігати спокій ще й за умов всіляких неочікуваностей, тому приділіть час медитації сьогодні.

Стрілець: Скуштуйте щось новеньке з гастрономічних пропозицій міста. Зорі віщують, що час випробувати смакові рецептори.

Козоріг: Будьте уважні за кермом, оскільки спека може добряче похитнути вашу сконцентрованість. Краще — замініть свій транспорт на велосипед чи самокат  найближчими днями.

Водолій: Сьогодні Вам треба ховатися від сонечка, оскільки синоптики прогнозують аномальну спеку. Не забувайте наносити SPF-крем та натягуйте капелюха неодмінно.

Риби: Зорі радять прослухати всі свої улюблені треки, щоб трошечки “наситити” себе серотоніном й ендорфінами.

Читати також: Калуські рятувальники врятували лелеку, яка заплуталась у знеструмленій лінії електропередач

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87