Івано-Франківськ До сайту

Вбив сестру через нерухоме майно: вирок Надвірнянського суду

Надвірнянський суд виніс вирок чоловіку, який вбив зведену сестру, через нерухоме майно. Детальніше — читайте у статті.

Пише Інформатор

Судовий реєстр зазначає, конфлікт через нерухоме майно, між братом та зведеною сестрою почався з середини вересня 2023 року. Вони намагалися знайти компроміс. Потерпіла оформила довіреність та надала брату право на розпорядження частиною майна. Обвинувачений на підставі цієї довіреності переоформив на себе частину об’єктів нерухомого майна. Дізнавшись про це потерпіла подала заяву, про вчинення кримінального правопорушення, оскільки вважала, що обвинувачений протиправно позбавив її права власності на це майно.

Ввечері 4 лютого 2024 року обвинувачений приїхав до будинку, де проживала потерпіла. Залишив свій автомобіль приблизно за 50 м від будинку та пішки пішов далі. Перестрибнув через паркан, вхідні двері будинку були закриті, світло у вікнах увімкнене. Потерпілий заліз на балкон другого поверху, де очікував коли сестра вийде курити.

Після реалізації плану обвинувачений вдерся у будинок, притиснув потерпілу до себе та почав здавлювати її шию та грудну клітку до остаточного розуміння, що жінка не подає ознак життя. Чоловік підігнав до подвір’я свій автомобіль, в багажник якого поклав тіло вбитої, приїхав до лісового масиву, де витягнув тіло з автомобіля та за допомогою лопати закопав його в землю, замаскував листям й поїхав додому.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України  та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 10 років.

Головне фото згенеровано ШІ.

Читайте також: Благодійний ярмарок у Надвірній: фоторепортаж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87