Середземноморська тарілка “анти-спека” — страва, яку можна приготувати за 7 хвилин. У складі: білок, овочі та сіль — для підтримання водно-сольового балансу в спекотну погоду.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Склад:
- свіжий огірок (скибочки);
- помідори чері або 1 великий томат;
- сир фета, козячий або бринза (50–70 г);
- оливки або маслини;
- половинка авокадо або варене яйце або консервований тунець;
- оливкова олія + сік лимона;
- зелень (базилік, петрушка або м’ята);
- рисові хлібці або зерновий хліб.
Напій до страви:
Айран зі свіжою м’ятою та льодом.
Читати також: Ніжний сніданок із кабачка та яйця: швидко, смачно, ефектно
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Ілюстрацію згенеровано за допомогою ШІ.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87