Фінський млинець – це солодкий рулет із ніжним та пухким кремом. Рецепт неодноразово поширювався українськими соцмережами, адже є легким та швидким у приготуванні.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Фінський млинець – це солодкий рулет зі збитим пухким кремом, який стане чудовим доповненням до вашої ранкової кави.
Інгредієнти для основи фінського млинця:
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 200 г;
- молоко – 420 мл;
- масло вершкове (розтоплене) – 30 г;
- цукор – 1-2 ст. л
Приготування млинця:
- Змішати все до однорідності, уникаючи грудочок. Залишити суміш на 10 хв.
- Далі вилити все на деко, застелене силіконізованим пергаментом.
- Випікати в духовці, при температурі 230°C 15-20 хв до рум’яності (млинець може вирости нерівномірним).
Інгредієнти для крему:
- вершковий сир – 300 г;
- вершки (30% жирності) – 70 мл;
- цукрова пудра – 70 г (на свій смак).
Приготування крему:
Для змішування важливо, щоб всі інгредієнти були холодними. Далі збити до густої текстури.
Запечений млинець забрати з духовки, змастити кремом та скрутити в рулет.
Смачного!
До теми: Легкий овочевий салат із авокадо та базиліком: рецепт.
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87