Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Фінський млинець: рецепт трендового десерту

Фінський млинець: рецепт трендового десерту

Фінський млинець – це солодкий рулет із ніжним та пухким кремом. Рецепт неодноразово поширювався українськими соцмережами, адже є легким та швидким у приготуванні.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Фінський млинець – це солодкий рулет зі збитим пухким кремом, який стане чудовим доповненням до вашої ранкової кави.

Інгредієнти для основи фінського млинця:

  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 200 г;
  • молоко – 420 мл;
  • масло вершкове (розтоплене) – 30 г;
  • цукор – 1-2 ст. л

Приготування млинця:

  1. Змішати все до однорідності, уникаючи грудочок. Залишити суміш на 10 хв.
  2. Далі вилити все на деко, застелене силіконізованим пергаментом.
  3. Випікати в духовці, при температурі 230°C 15-20 хв до рум’яності (млинець може вирости нерівномірним).

Інгредієнти для крему:

  • вершковий сир – 300 г;
  • вершки (30% жирності) – 70 мл;
  • цукрова пудра – 70 г (на свій смак).

Приготування крему:

Для змішування важливо, щоб всі інгредієнти були холодними. Далі збити до густої текстури.

Запечений млинець забрати з духовки, змастити кремом та скрутити в рулет.

Смачного!

До теми: Легкий овочевий салат із авокадо та базиліком: рецепт.

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

tg-frankivsk-1.jpg

Нагору