Любите вареники з сиром, але немає часу для їх ліплення? Чудова альтернатива – ліниві вареники. Інгредієнти ті самі, але готувати їх – буквально чверть години. А потім – насолоджуватись вишуканим смаком.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти для вареників:
- сир 300 г;
- 1 яйце;
- борошно 4 столові ложки;
- цукор 2 столові ложки;
- трохи солі;
Для соусу:
- сметана 20% 3 ст. ложки;
- варення на смак (малинове, ожинове, полуничне).
Приготування:
Поставити каструлю з водою на вогонь. Сир протерти через сито. Додати яйце, борошно, цукор та дрібку солі. Все ретельно перемішати. Трохи борошна насипати на робочу поверхню, скачати з тіста трубочки, порізати їх на шматочки. Опустити їх в окріп і варити протягом 2 хвилин з моменту спливання.
Читати також: Небанальний рецепт сніданку з кабачків: оладки з м’ятою, фетою та лимонною цедрою
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото — Смак українських Карпат.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87