Сніданок для школяра: лаваш з яєчнею за декілька хвилин

Сніданок для школяра: лаваш з яєчнею за декілька хвилин
Сніданок для школяра: лаваш з яєчнею за декілька хвилин

Інформатор Івано-Франківськ розпочинає тиждень тематичних сніданків, присвячених школярам. Які страви можуть бути смачними та поживними, а головне – підійти вибагливому школяреві? Цього разу пропонуємо лаваш з яєчнею. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Лаваш з яєчнею є простим рецептом, адже складається з тих продуктів, які є в холодильнику кожного українця.

Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський – 50 г. (має поміститися по діаметру у вашу пательню);
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • помідори – 1 шт.;
  • варена ковбаса або шинка– 50 г.;
  • твердий сир – 30 г.;
  • оливкова або соняшникова олія – 1 ст. л.;
  • спеції – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. В окремій емності збийте яйця зі спеціями. Вилийте суміш на розігріту та змащену олією пательню. Рівномірно розподіліть суміш зі збитих яєць на поверхні.
  2. Поки поверхня омлету ще не до кінця просмажилася – покладіть на нього лаваш.
  3. Коли нижня частина омлету буде готова та підрум’яниться – переверніть омлет на лаваш за допомогою лопатки.
  4. На невеликому вогні на омлет викладіть шматочки ковбаси, помідорів та посипте натертим сиром. Щоб сир швидше розплавився – накрийте омлет кришкою.
Лаваш з яєчнею

Смачного!

До теми: Бананово-йогуртовий смузі

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version