Інформатор Івано-Франківськ розпочинає тиждень тематичних сніданків, присвячених школярам. Які страви можуть бути смачними та поживними, а головне – підійти вибагливому школяреві? Цього разу пропонуємо лаваш з яєчнею.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Лаваш з яєчнею є простим рецептом, адже складається з тих продуктів, які є в холодильнику кожного українця.
Інгредієнти:
- Лаваш вірменський – 50 г. (має поміститися по діаметру у вашу пательню);
- курячі яйця – 2 шт.;
- помідори – 1 шт.;
- варена ковбаса або шинка– 50 г.;
- твердий сир – 30 г.;
- оливкова або соняшникова олія – 1 ст. л.;
- спеції – за смаком.
Спосіб приготування:
- В окремій емності збийте яйця зі спеціями. Вилийте суміш на розігріту та змащену олією пательню. Рівномірно розподіліть суміш зі збитих яєць на поверхні.
- Поки поверхня омлету ще не до кінця просмажилася – покладіть на нього лаваш.
- Коли нижня частина омлету буде готова та підрум’яниться – переверніть омлет на лаваш за допомогою лопатки.
- На невеликому вогні на омлет викладіть шматочки ковбаси, помідорів та посипте натертим сиром. Щоб сир швидше розплавився – накрийте омлет кришкою.
Смачного!
До теми: Бананово-йогуртовий смузі
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87