Осінь асоціюється не лише з золотим листям і затишними вечорами, а й з гарбузовим лате — напоєм, що став справжнім символом сезону. Пряний аромат кориці, мускатного горіха та імбиру в поєднанні з кавою і солодким гарбузом створює смак, який зігріває з першого ковтка.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти (на 2 порції):
-
250 мл молока (звичайне або рослинне)
-
150 мл міцної кави (еспресо чи американо)
-
2 ст. л. гарбузового пюре
-
1–2 ст. л. цукру або меду
-
½ ч. л. кориці
-
¼ ч. л. меленого імбиру
-
щіпка мускатного горіха
-
збиті вершки для подачі
Приготування:
-
Зробіть пюре з запеченого чи відвареного гарбуза.
-
У невеликій каструлі підігрійте молоко з пюре, цукром і спеціями.
-
Збийте суміш вінчиком або капучинатором до легкої пінки.
-
У горня налийте каву, зверху додайте молочну суміш.
-
Прикрасьте збитими вершками і присипте корицею.
Читайте також:Порятунок перезрілих бананів: рецепт солодкого хліба до сніданку
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87