Гарбузове печиво: ніжне, ароматне та просте у приготуванні

Осінь — найкраща пора для домашньої випічки з гарбузом. Це печиво виходить м’яким, ароматним і має приємний присмак спецій та шоколаду.

Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • 250 г пюре гарбуза

  • 150 г цукру

  • 1 яйце

  • 180 г вершкового масла

  • 430 г борошна

  • дрібка солі

  • 1 ч. ложка розпушувача

  • 100 г горіхів

  • 1 плитка чорного шоколаду

  • 1/3 ч. ложки мускатного горіха

  • 1 ч. ложка кориці

Приготування:

  1. Змішати пюре гарбуза, яйце, цукор, м’яке масло і сіль.

  2. Додати борошно з розпушувачем.

  3. Вмішати подрібнені горіхи, шоколад, корицю та мускатний горіх.

  4. Готове тісто поставити у холодильник на 1 годину.

  5. Сформувати кульки (приблизно по 100 г) і викласти на деко.

  6. Випікати у розігрітій до 180° духовці близько 25 хвилин.

Результат — м’яке, запашне печиво з осіннім ароматом гарбуза та шоколаду.

Смачного!

Читайте також: Смачний і простий смузі з бананом та ягодами: швидкий рецепт для щоденного здорового перекусу

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version