Осінь — найкраща пора для домашньої випічки з гарбузом. Це печиво виходить м’яким, ароматним і має приємний присмак спецій та шоколаду.
Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
-
250 г пюре гарбуза
-
150 г цукру
-
1 яйце
-
180 г вершкового масла
-
430 г борошна
-
дрібка солі
-
1 ч. ложка розпушувача
-
100 г горіхів
-
1 плитка чорного шоколаду
-
1/3 ч. ложки мускатного горіха
-
1 ч. ложка кориці
Приготування:
-
Змішати пюре гарбуза, яйце, цукор, м’яке масло і сіль.
-
Додати борошно з розпушувачем.
-
Вмішати подрібнені горіхи, шоколад, корицю та мускатний горіх.
-
Готове тісто поставити у холодильник на 1 годину.
-
Сформувати кульки (приблизно по 100 г) і викласти на деко.
-
Випікати у розігрітій до 180° духовці близько 25 хвилин.
Результат — м’яке, запашне печиво з осіннім ароматом гарбуза та шоколаду.
Смачного!
Читайте також: Смачний і простий смузі з бананом та ягодами: швидкий рецепт для щоденного здорового перекусу
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
