Смузі з хурми: рецепт простого і свіжого напою

Смузі з хурми — це поживний і свіжий ранковий напій, який заряджає енергією не гірше за каву. Хурма багата на вітамін С, бета-каротин і корисні мінерали, тому такий сніданок — не лише смачний, а й корисний для імунітету в холодну пору.

Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • Хурма — 1 шт.
  • Банан — 1 шт.
  • Ківі — 1 шт.
  • Апельсин — 1 шт.

Приготування:

Крок 1
Промийте всі фрукти та обсушіть. Зніміть шкірку з банана, ківі та апельсина. У хурми видаліть плодоніжку та кісточки.

Крок 2
Наріжте хурму, банан і ківі на шматочки. Перекладіть усе в блендер і подрібніть до однорідної консистенції.

Крок 3
Вичавіть сік з апельсина та влийте його до фруктової маси. Збийте ще раз приблизно 2 хвилини. Готовий напій охолодіть, розлийте у склянки та подавайте.

Порада:
Для яскравішого смаку можна додати дрібку кориці або трохи лимонної цедри. Якщо хочете зробити смузі ситнішим, додайте 1–2 ст. л. вівсяних пластівців або насіння чіа. За бажанням можна збагатити напій грецьким чи рослинним йогуртом.

Смачного!

Читайте також: Деруни — класична страва української кухні

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version