Курячий стейк з овочами: швидкий та смачний рецепт

Курячий стейк з овочами — ідеальна страва для обіду чи вечері, яка поєднує соковите м’ясо та свіжі овочі. Приготувати її можна на сковороді за невеликий проміжок часу, а готову страву легко подавати з гарніром на вибір.

Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 500 г

  • Болгарський перець — 1 шт

  • Цибуля ріпчаста — 1 шт

  • Морква — 1 шт

  • Часник — 2 зубчики

  • Олія для смаження — 2 ст. л

  • Сіль, перець — до свого смаку

  • Соєвий соус — 1 ст. л

  • Суміш сушених трав (орегано, базилік) — 1 ч. л

Приготування:

  1. Куряче філе промити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Посолити, поперчити та додати сушені трави.

  2. Розігріти олію на сковороді та обсмажити курку до золотистої скоринки з обох боків, приблизно 5–7 хвилин на сторону.

  3. Цибулю та моркву нарізати соломкою, перець — смужками. Додати овочі до курки та обсмажувати 5–7 хвилин, час від часу помішуючи.

  4. Додати подрібнений часник та соєвий соус, смажити ще 2 хвилини.

  5. Подавати гарячим, доповнивши відвареним рисом або картоплею.

Смачного!

Читайте також: Домашня піца: покроковий рецепт приготування

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version