Курячий стейк з овочами — ідеальна страва для обіду чи вечері, яка поєднує соковите м’ясо та свіжі овочі. Приготувати її можна на сковороді за невеликий проміжок часу, а готову страву легко подавати з гарніром на вибір.
Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
-
Куряче філе — 500 г
-
Болгарський перець — 1 шт
-
Цибуля ріпчаста — 1 шт
-
Морква — 1 шт
-
Часник — 2 зубчики
-
Олія для смаження — 2 ст. л
-
Сіль, перець — до свого смаку
-
Соєвий соус — 1 ст. л
-
Суміш сушених трав (орегано, базилік) — 1 ч. л
Приготування:
-
Куряче філе промити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Посолити, поперчити та додати сушені трави.
-
Розігріти олію на сковороді та обсмажити курку до золотистої скоринки з обох боків, приблизно 5–7 хвилин на сторону.
-
Цибулю та моркву нарізати соломкою, перець — смужками. Додати овочі до курки та обсмажувати 5–7 хвилин, час від часу помішуючи.
-
Додати подрібнений часник та соєвий соус, смажити ще 2 хвилини.
-
Подавати гарячим, доповнивши відвареним рисом або картоплею.
Смачного!
Читайте також: Домашня піца: покроковий рецепт приготування
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
