Овочева основа, всередині якої – соковитий пряний фарш. Рулет гарно тримає форму, через що ефектно виглядає в нарізці і стане окрасою святкового столу.
Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
Для морквяного коржа
- Морква 500 г
- Цибуля жовта ріпчаста 250 г
- Яйця курячі 5 шт.
- Сметана 15% 100 г
- Зелень 30 г
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Сіль 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений 0.25 ч. л.
Для начинки
- М’ясний фарш 400 г
- Цибуля жовта ріпчаста 200 г
- Зелень 20 г
- Сіль 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений 0.25 ч. л.
Приготування:
Натерти моркву на грубій тертці. Почистити цибулю, дрібно нарізати. Обсмажити моркву з цибулею на олії близько 15 хвилин, помішуючи.
Поки овочі охолоджуються, подрібнити м’ясо у фарш та ще дві цибулини у блендері або м’ясорубці. Додати сіль і перець, перемішати.
У мисці змішати обсмажені моркву і цибулю зі сметаною, яйцями, зеленню, сіллю та перцем. Отримане тісто викласти на деко з пергаментом, розрівняти у прямокутник. Випікати 30 хвилин при 200 °C.
Корж охолодити кілька хвилин, перевернути, викласти начинку, яку рівномірно розподілити, залишивши вільними краї. Скрутити в рулет.
Загорнути рулет у фольгу,викласти на деко й запікати ще 35 хвилин при 200 °C.
Рулет можна подавати як теплим, так і охолодженим.
Смачного!
Читати також: Курячий стейк з овочами: швидкий та смачний рецепт
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото – Depositphotos.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
