Пісна кухня може бути не менш смачною та поживною, ніж традиційні страви. Одним із варіантів ситного обіду або вечері є гречані котлети з овочами. Вони повністю рослинні, легко готуються та добре насичують.
Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
-
Гречка — 1 склянка
-
Морква — 1 шт.
-
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
-
Часник — 2 зубчики
-
Борошно — 2–3 ст. л.
-
Олія рослинна — 2–3 ст. л.
-
Сіль, перець, улюблені спеції — за смаком
-
Зелень (петрушка, кріп) — за бажанням
Приготування:
-
Гречку відварити до готовності у підсоленій воді та остудити.
-
Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю та часник дрібно порізати.
-
Змішати гречку з овочами, додати борошно, сіль, перець та спеції. Добре вимішати, щоб маса трималася.
-
Сформувати котлети.
-
На сковороді розігріти олію і обсмажувати котлети з обох боків до золотистої скоринки, приблизно 4–5 хвилин з кожного боку.
-
Перед подачею прикрасити свіжою зеленню.
Страва виходить ситною, ароматною та повністю пісною.
Смачного!
Читати також: Рецепт баклажанових рулетів із смаком Італії
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
