Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Пісні гречані котлети з овочами: ситна та ароматна страва

Пісна кухня може бути не менш смачною та поживною, ніж традиційні страви. Одним із варіантів ситного обіду або вечері є гречані котлети з овочами. Вони повністю рослинні, легко готуються та добре насичують.

Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • Гречка — 1 склянка

  • Морква — 1 шт.

  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.

  • Часник — 2 зубчики

  • Борошно — 2–3 ст. л.

  • Олія рослинна — 2–3 ст. л.

  • Сіль, перець, улюблені спеції — за смаком

  • Зелень (петрушка, кріп) — за бажанням

Приготування:

  1. Гречку відварити до готовності у підсоленій воді та остудити.

  2. Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю та часник дрібно порізати.

  3. Змішати гречку з овочами, додати борошно, сіль, перець та спеції. Добре вимішати, щоб маса трималася.

  4. Сформувати котлети.

  5. На сковороді розігріти олію і обсмажувати котлети з обох боків до золотистої скоринки, приблизно 4–5 хвилин з кожного боку.

  6. Перед подачею прикрасити свіжою зеленню.

Страва виходить ситною, ароматною та повністю пісною.

Смачного!

Читати також: Рецепт баклажанових рулетів із смаком Італії

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору