Популярна закуска з оселедця готується швидко і просто. А «секретний інгредієнт» – кисле яблуко, додає пікантного смаку.
Інформатор Івано-Франківськ пропонує рецепт для легкого сніданку.
Інгредієнти
- Слабосолений оселедець, філе 2 шт.
- Яйця курячі 2 шт.
- Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
- Яблуко симиренка 1 шт.
- Батон, скибка 2 шт.
- Олія соняшникова 30 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
Приготування:
Яйця зварити круто, 7-9 хв після закипання. Остудити , почистити.
Середнього розміру оселедці почистити від шкірки, кісток і нутрощів. Видалити голову і плавці.
Невелику цибулю почистити, нарізати на шматки. Яблуко почистити, нарізати скибками. Хліб замочити у воді на кілька секунд, відтиснути зайву рідину.
Підготовлені інгредієнти подрібнити в м’ясорубці або блендері. Додати сіль, перець, олію і добре перемішати.
Намащувати на скибочки хліба або грінки.
Смачного!
Читати також: Пряний зимовий чай із цитрусами та спеціями: рецепт для холодних днів
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото – Depositphotos.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
