Інформатор Івано-Франківськ

Рецепт

Класичний форшмак для ранкових бутербродів

Популярна закуска з оселедця готується швидко і просто. А «секретний інгредієнт» – кисле яблуко, додає пікантного смаку.

Інформатор Івано-Франківськ пропонує рецепт для легкого сніданку.

Інгредієнти

  • Слабосолений оселедець, філе 2 шт.
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Яблуко симиренка 1 шт.
  • Батон, скибка 2 шт.
  • Олія соняшникова 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень за смаком

Приготування:

Яйця зварити круто, 7-9 хв після закипання. Остудити , почистити.

Середнього розміру оселедці почистити від шкірки, кісток і нутрощів. Видалити голову і плавці.

Невелику цибулю почистити, нарізати на шматки. Яблуко почистити, нарізати скибками. Хліб замочити у воді на кілька секунд, відтиснути зайву рідину.

Підготовлені інгредієнти подрібнити в м’ясорубці або блендері. Додати сіль, перець, олію і добре перемішати.

Намащувати на скибочки хліба або грінки.

Смачного!

Читати також: Пряний зимовий чай із цитрусами та спеціями: рецепт для холодних днів

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Джерело головного фото – Depositphotos.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору