Легкий і поживний бульйон для післясвяткових днів

бульйон
бульйон

Курячий бульйон – дієтична ароматна страва, яка допоможе відновитись організму після багатства святкового столу.

Готуємо з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

1 кілограм м’яса курки,

2,5 л води;

1 цибулина середнього розміру;

2 моркви середнього розміру;

½ ч.л. солі

Домашня локшина або дрібні макарони, свіжа зелень – за смаком.

Приготування:

М’ясо покласти до каструлі, залити водою. Нарізати середніми шматками цибулю і моркву. Коли вода закипить, покласти у каструлю.

Зменшити вогонь до слабкого і варити бульйон півтори-дві години, періодично знімаючи піну. Наприкінці приготування посолити.

В іншій каструлі зварити локшину або макарони. Дрібно порізати зелень.

Перед подачею насипати в тарілку відварені макаронні вироби, налити бульйон. Посипати подрібненою зеленню.

Смачного!

Читати також: Суп з фрикадельками: смачна і поживна перша страва для прохолодних днів

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version