Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківський хлібокомбінат просить допомогти борошном та олією, щоб випікати безкоштовний хліб

Івано-Франківський хлібокомбінат просить людей допомогти борошном, олією, дріжджами, сіллю і цукром, щоб випікати безкоштовний хліб для тих, хто зараз його потребує. Директорка підприємства Галина Іщак розповіла Суспільному, що до пекарні надходить дуже багато звернень.

Актуальну інформацію для франківчан поширює Інформатор.

“До нас звертаються і ресторатори, і притулки, і волонтери, які відправляють хліб на передову, і місто. Хліб потрібен і переселенцям. Ми допомагаємо всім, скільки можемо, але хочемо — ще більше”, — каже Галина Іщак.

З її слів, ніхто з постачальників чи підприємців, яких представники хлібокомбінату просили безоплатно надати сировину, не погоджується.

“Всі хочуть передоплату. А крім сировини, нам треба платити ще й зарплати, оплачувати за електроенергію, паливо, газ. Знаю, що нашим колегам у Луцьку компанія надала 5 тонн борошна”, — каже Галина Іщак.

За її словами, наразі підприємство вичерпало ресурси для випікання хліба, який можуть роздавати безкоштовно.

“Потужностей виробництва нам вистачає, працівників і обладнання — теж. Ми можемо виготовляти 150 тонн продукції у день. Ми можемо без проблем забезпечувати хлібом область і місто. Нам потрібна тільки сировина, щоб допомагати ще й тим, кому необхідно”, — каже Галина Іщак.

Якщо ви можете безкоштовно допомогти хлібокомбінату з борошном, олією, сіллю чи дріжджами, телефонуйте:

050 433 56 46.

Нагору