Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Координаційний Центр #SaveUkraineNow укомплектував захисною амуніцією батальйон ЗСУ

В Івано-Франківську спільно з партнерами і благодійниками координаційний центр #SaveUkraineNow передав майже півтисячі комплектів з амуніцією і життєво-необхідними предметами для батальйону ЗСУ на суму в майже 1 млн. доларів.

Повідомляє Інформатор  з посиланням на пресслужбу центру.

Кожен комплект складається з бронежилетів 4 ступеню захисту, які пройшли балістичну експертизу, касок, набору одягу і особистих аптечок.

Також передали нашим захисникам тепловізори, генератори та рації з комплектуючими і ретрансляторами. Необхідні кошти вдалось зібрати силами приватних благодійників, організацій і компанії з України та з-за кордону.

Координаційний Центр #SaveUkraineNow створили для того, щоб узгодити можливості волонтерів, доброчинців, виробників, а також систематизувати збір запитів безпосередньо від керівників підрозділів ТрО щодо постачання спорядження  для війська.

Результатом першого місяця роботи центру стало 100-відсоткове забезпечення повним спорядженням однієї бойової одиниці – батальйону ЗСУ, придбаного з понад 15 країн світу. Військовим передано 500 комплектів одягу, аптечок, бронежилетів, касок, а також тепловізори, генератори та рації з ретрансляторами.

“З перших годин війни ми відчули неймовірно сильну підтримку людей, їх бажання будь-що допомогти своїй армії захистити країну. І щоб зрозуміти, яка допомога буде найбільш ефективною, куди саме спрямувати благодійні внески, де найкраще закордоном закуповувати якісну амуніцію, як її найшвидше доставити в гарячі точки, ми і запустили Координаційний центр #SaveUkraineNow”, – говорить керуючий партнер юридичної компанії MORIS, Андрій Романчук.

Наразі потрібно забезпечити амуніцією ще 7 батальйоні Івано-Франківської області. Щоб надати нашим захисникам усе необхідне спорядження потрібна допомога та об’єднання зусиль усіх громадян, мешканців нашого регіону. Важливою є навіть найменша участь.

Підтримати #SaveUkraineNow можуть усі, хто готовий стати пліч-о-пліч у нашій боротьбі за мир за посиланням.

Нагору