Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Судитимуть трьох прикарпатців, які оптом торгували наркотиками

На Львівщині судитимуть трьох прикарпатців, торговців наркотиками та психотропами.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Львівської області.

Чоловіки налагодили збут канабісу, амфетаміну, PVP та МДМА гуртовими партіями на всій території України.  Для реалізації наркотиків вони використовували кілька інтернет-магазинів, де розраховувалися за допомогою електронних гаманців, банківських карток та криптовалют; а також через закладки. Щомісячний грошообіг становив близько одного мільйона гривень.

Поліція знайшла у фігурантів 3 кг канабісу, 700 г амфетамін, 300 г PVP, МДМА, нарковмісні таблетки, обладнання для вирощування коноплі та рослини, 20 коробок з товаром, готових до відправлення поштою, значну суму коштів у різних валютах.

За цінами “чорного” ринку вартість наркотиків – більше 2 мільйонів гривень. Також арештували рухоме та нерухоме майно зловмисників.

Усіх підозрюваних затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершили.

Обвинувальний акт щодо учасників організованої злочинної групи правоохоронці скерували на розгляд суду. За скоєне їм загрожує покарання – до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Софія Сіренко

Нагору