Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську арт-терапевтка запрошує дітей на дизайн мислення

В Івано-Франківську арт-терапевтка Ксенія Дичко запрошує дітей на заняття з дизайну мислення.

Повідомляє Інформатор.

Ксенія Дичко – психологиня, сімейна психологиня, арт-терапевтка з Києва, переселенка. Жартує, що має роман з Франківськом. Займається художньою діяльністю близько 11 років. З дітьми працює з 2011 року.

“Спеціалізуюсь на роботі з дітками від 3 до 12 років. Я – співзасновниця освітньої онлайн-платформи “Вчительський Десант” для дошкільнят та молодшої школи. Маю великий досвід роботи у дитсадках та молодшій школі. У Києві влаштовувала мистецькі заняття для малечі, де ми вивчали різні арт-інструменти, сучасне мистецтво, розвивали смак. Звісно, з використанням інструментів арт-терапії”, – розповідає Ксенія.

У нашому місті психологиня шукає таку справу, щоб допомагати людям.

Зараз Ксенія проводитиме заняття для дітей від 5 до 9 років.

Тривалість – 1 година. У групі шестеро дітей.

Коли? Щочетверга об 11 год.

Де? вулиця Вагилевича 9, кав’ярня “Квартира 3”

Програма

На заняттях будуть розвивати критичне мислення, створювати винаходити, вчитись філософії та мистецтву, вивчати маркетинг та знаходити рішення для покращення екології.

“Дизайн мислення розпочала проводити онлайн у 2020 році під час карантину. Таке заняття спрямоване на розвиток критичного мислення, інтересу та зацікавленості у різних проявах життя. Це алгоритм, який допомагає дітям вчитися думати, розуміти свої емоції та настрої. Ми вивчаємо себе, зовнішній світ, вчимося шукати свої захоплення, створювати винаходи та здобуваємо впевненість, що освіта – це найвища якість людини і кожна дитина є геній!”, – зауважує психологиня.

Ціна під час війни: 120 грн/заняття.

Куди записуватися: +380631243949 – Ксенія

Софія Сіренко

Нагору