Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Загубилася тварина? Відтепер її легше знайти

Дошка оголошень для пошуку чотирилапих друзів з’явилася в Україні. Відтепер власнику втраченої тварини легше знайти свого домашнього улюбленця. 

Про це повідомляє Інформатор.

На порталі PetLive.Com.Ua можна розмістити оголошення про втрачену тварину або ж скористатися пошуком вірного друга.

Наразі сервіс працює в таких містах: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Бровари, Бориспіль, Ірпінь, Вишгород, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Чернігів, Херсон, Полтава, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Житомир, Суми, Рівне, Івано- Франківськ, Кам’янське, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Ужгород, Буча, Обухів і Фастів.

Як додати оголошення?

Для цього необхідно зайти на сторінку Оголошень. Далі – натиснути на кнопку “Додати оголошення”. Потім заповнити поля, які є у формі та натиснути на кнопку “Додати”

Після цього оголошення буде розміщено в тому місці і в тій категорії яку ви вибрали.

За допомогою платформи PetLive.Com.Ua можна і знайти вірного друга. Якщо ви плануєте завести домашню тваринку, то для вас ь категорія “У добрі руки”. За допомогою такого ж фільтру ви зможете обрати домашнього улюбленця.

Як відфільтрувати оголошення?

Для цього потрібно на сторінці “Оголошень” натистути на кнопку “Фільтр” і вибрати по яким саме параметрам потрібно відфільтрувати оголошення.

Також завдяки даній платформі, власники тварин можуть знайти людей для вигулу або перетримки тварини.

Якщо у вас виникли питання чи пропозиції – пишіть на admin@petlive.com.ua, або в телеграм.

Тетяна Голунова

Нагору