Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Книги та концерт. Для дітей переселенців провели безкоштовну акцію

Сьогодні, 30 квітня в Івано-Франківській обласній філармонії імені Іри Маланюк відбувся захід для дітей вимушених переселенців “Українським дітям – українську книгу”.

Повідомляє Інформатор. 

Захід проводить інвент-агенція “Ambient Event House” спільно з Державним комітетом телебачення і радіомовлення України за підтримки Офісу президента. Це четверта акція на заході України, раніше вони пройшли у Львові, Тернополі, Чернівцях. Опісля її проведуть у Трускавці, Ужгороді.

Окрім безкоштовного розповсюдження 1500 книжок від українських видавництв, для дітей провели розважальні виступи та майстер-класи.

“Ми зібрали всіх дітей переселенців, які вимушено переїхали в нашу область. Це таке невеличке свято. З дітками будуть працювати аніматори, є аквагрим, також проведуть концерт на 2 години. Подарунки надала “Наша ряба”. Також кожному роздаємо українську книгу”, – розповів директор івент-агенції “Артісто” Роман Новогородський.

До акції “Українським дітям – українську книгу” долучилися сотні великих і малих видавництв: “Ранок”, “Веселка”, “Фоліо”,  “Аксіома”, “Видавництво Старого Лева”, “Підручники і посібники”, Видавничий дім “Освіта”, “Абетка”.

До заходу долучилися і ювенальні поліцейські, які також розважали дітей, малювали дітям синьо-жовті прапорці.

Софія Сіренко

Нагору