Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківці боргують за воду 57 млн грн

У Франківській ТГ зросла заборгованість перед КП “Водоекотехпром” на 7 млн грн.

Повідомляє Інформатор.

Як розповів нам начальник відділу по роботі з споживачами контакт-центру КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Володимир Шпег, загалом франківці боргують 57 млн грн.

Споживання води під час війни зросло, що пов’язано, зокрема, із кількістю людей, які були змушені переселитися у Франківськ.

Якщо не буде оплати, підприємство не зможе працювати й надавати послуги цілодобово. Жодних дотацій з місцевого бюджету КП не отримує й працює за кошти споживачів.

Тарифи

Централізоване  водопостачання:

–  споживачам, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 5,02 грн за 1 куб. м (з ПДВ);

–   споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 12,95 грн за 1 куб. м (з ПДВ).

Централізоване  водовідведення:

–  споживачам, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 3,89 грн за 1 куб. м (з ПДВ);

–   споживачам, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення – 15,29 грн за 1 куб. м (з ПДВ).

Софія Сіренко

Нагору