Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На підтримку ЗСУ. У Франківську проводять аукціон речей від українських зірок

З нагоди 360-ї річниці Івано-Франківська ТРК “Вежа” спільно з компанією blago developer організовує аукціон речей від українських зірок.

Повідомляє Інформатор.

На торги будуть виставлені платівки, диски, футболки, екоторбинки, панамки та інші речі знаменитостей. Наприклад, панамка від “Kalush Orchestra”,  футболки від “ДахаБраха”, вінілова платівка гурту “Dakh Daughters”, чорна футболка і постер із автографом від “Pianoбой” та інші.

Фінальний аукціон відбудеться 7 травня (субота) з 9:00 по 19:00 онлайн на сторінці https://www.facebook.com/vezha.org/ та в прямому ефірі радіо “Вежа FM” (107.0 FM – Івано-Франківськ).

Благодійний аукціон відбувається лише на Facebook сторінці телерадіокомпанія “Вежа”;

Умови аукціону:

  • Суму, яку ви готові віддати за річ, пишемо у коментарі виключно під світлиною лоту (на сторінці ТРК “Вежа”), який бажаєте придбати.
  • Один крок – не менше 100 грн., але може бути більше.
  • Профіль з якого ви пишете свій коментар має бути відкритим.
  • Якщо переможець лоту не відповідає адміністраторам аукціону впродовж доби, то лот автоматично переходить попередньому учаснику.
  • Суму за лот, який ви вторгували слід надіслати впродовж доби після завершення аукціону на картку “ПриватБанку” або “Монобанку”, яку вам надішлють приватним повідомленням адміністратори аукціону.
  • Переможці лотів аукціону, що не проживають у Івано-Франківську, самі оплачують пересилку продукції в свій населений пункт.

Усі виручені кошти спрямуємо на купівлю автомобіля для військової частини франківців – А 7154, що перебуває у зоні бойових дій.

Спеціальний радіоефір відбуватиметься на вулиці Січових Стрільців, 19. Тож кожен охочий просто з вулиці зможе побачити, як працюють радіоведучі.

Старт перших лотів відбувся 3 травня.

Нагору