Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Береш участь у фотосесії — допомагаєш ЗСУ. Франківців закликають поєднати приємне з корисним

Громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив” в Івано-Франківську організовує благодійний проєкт “Фототерапія” на підтримку української армії.

Інформатор поспілкувався з організаторкою акції, членкинею громадської організації “ФРІ” Роксоланою Бабій.

Формат проєкту — фотодень, який відбудеться 15 травня. Протягом кількох годин професійна фотографиня Христина Мельник проведе експрес-зйомки для чотирьох учасниць тривалістю 30-40 хвилин. Напередодні дівчата узгодять образ і локацію для фотосесії в центрі міста. Учасницям “Фототерапії” також зроблять зачіску і макіяж у студії краси.

Христина Мельник — сестра організаторки проєкту. Дівчата вирішили поєднати свої вміння фотографії і проєктного менеджменту, щоб створити благодійний захід.

“Зараз такий час, що ми думаємо лише як би допомогти країні, але рідко дбаємо про себе. На цей проєкт ми запрошуємо людей, які хочуть трохи пофотографуватися, відпочити і водночас пожертвувати гроші на потреби нашої армії”, — зазначає Роксолана Бабій.

Раніше “Фундація Регіональних Ініціатив” вже організовувала благодійні акції, під час яких також збирала гроші для ЗСУ. Тоді закупили рюкзаки, рукавиці, далекомір, акумулятори під конкретні запити від військових частин чи знайомих, що зараз на фронті.

Охочим взяти участь у фотодні та отримати потім професійні світлини, рекомендують робити ставку від 1000 грн. Усі кошти підуть на потреби військових, чеки та звіти можна буде побачити згодом на сторінці організації.

Щоб зробити ставку, необхідно написати в приватні повідомлення фотографині @kris_melnyk.

Нижче можна побачити приклади образів для зйомки:

Анастасія Стецькович

Нагору