Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківськ переїде Луганський державний університет внутрішніх справ

В Івано-Франківськ переїде Луганський державний університет внутрішніх справ мені Е. О. Дідоренка.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу університету.

Розміститься заклад на базі Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ.

Ректор університету Віталій Комарницький відвідав Івано-Франківськ. Голова ОВА Світлана Онищук і мер міста Руслан Марцінків готові допомагати при переїзді.

Луганський державний університет внутрішніх справ – юридичний заклад вищої освіти IV рівня акредитації, готує правоохоронців та юристів. Йде мова про кадри для Національної поліції, фахівців у галузі права освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії» за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність».

Історія закладу така. У 1993 році у Луганську створили училище міліції МВС України, яке згодом було реорганізовано в Луганський інститут внутрішніх справ (1994 рік), Луганський інститут внутрішніх справ імені 10-річчя незалежності України (2001 рік), Луганську академію внутрішніх справ імені 10-річчя незалежності України (2002 рік), і Луганський університет внутрішніх справ (2005 рік).

У 2014 році університет переїжджав до Сум та Миколаєва, а у жовтні  2016 року повернувся на рідну Луганщину у місто Сєвєродонецьк. А тепер заклад знову переїжджає.

Нагору