Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську виготовляли патріотичні футболки для українських захисників

Сьогодні, 15 травня, відбувся майстер-клас для всіх охочих діток і їхніх батьків. Франківці розписували синьо-жовтими кольорами футболки для українських бійців.

Інформатор теж взяв участь в акції.

Майстер-клас відбувся в Підземному Переході “Ваґабундо”. Загалом розписали 39 футболок, які вже скоро отримають наші захисники.

Організатором став благодійний фонд “Інститут добра”, який і закупив футболки. Фонд вже раніше допомагав армії, але подібний захід зробив уперше.

“Дітки будуть малювати малюнки, закладати в них настрій перемоги для того, щоб ці футболки гріли захисників. Потім ці футболки поїдуть на передову. Також пропонуємо і діткам, і їхнім мамам написати листи нашим хлопцям”, — розповіла співорганізаторка акції Алла Коляндра.

Для дітей зробили маленькі трафарети, за допомогою яких малювали синьо-жовті серця, карту і прапор України, робили мотивуючі надписи.

Співорганізаторка також зазначила, що на майстер-класі зібралися багато мамів і дружин захисників, які зараз воюють за Україну. Тому сподіваються, що саме ці футболки потраплять до бійців.

Анастасія Стецькович

Нагору