Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Подвійне вбивство на Івано-Франківщині: поліція затримала двох підозрюваних

В одному з готелів Львова поліція затримала 40-річного чоловіка та 27-річну жінку, яких підозрюють у подвійному вбивстві у селі Топільське.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківської області.

Вбивство сталося у ніч із суботи на неділю, 15 травня. Про виявлення тіла 54-річної жінки правоохоронцям повідомив мешканець Калуша, який виявив потерпілу в її будинку. Поліція вияснила, що напередодні до загиблої приходила сімейна пара, яка тимчасово проживає у селі.

В ході першочергових слідчих дій,  поліція встановила, що на тілі жінки є ознаки насильницької смерті, у вигляді колото-різаних ран. Також вони з’ясували, що напередодні до потерпілої заходили чоловік та жінка.

Під час огляду їхнього тимчасового місця проживання, правоохоронці виявили ще одну потерпілу зі слідами насильницької смерті. Йдеться про 18-ти річну дівчину. ЇЇ тіло знайшли в одному із приміщень на подвір’ї, теж з множинними колото-різаними ранами грудної клітки.

Відомо, що перед вбивством сімейна пара розпивала разом із дівчиною алкоголь.

В ході огляду в зловмисників вилучено речові докази, які підтверджують причетність затриманих до скоєння особливо тяжких злочинів. Встановлено, що затриманий чоловік раніше судимий за злочини корисливо – насильницького спрямування.

Поліція розпочала два кримінальних провадження за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі їм буде повідомлено про підозру. А суд обере запобіжні заходи.

Злочинцям загрожує покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення.

Вадим Оксенчук

Нагору