Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Ферреро” відкликає кіндери через сальмонелу

Компанія “Ферреро” відкликає в Україні партію продукції “Кіндер Шоко-Бонс” та “Кіндер Сюрприз Максі”. Причиною цього стала сальмонела.

Повідомляє Інформатор.

Як йдеться в одному з листів, кіндери перевірять на можливий зв’язок із “низкою випадків виявлення сальмонели”. У жодному із продуктів “Кіндер”, що були дозволені до продажу, не було знайдено цих мікроорганізмів. Також компанія не отримувала жодного звернення споживачів з цього приводу.

Як пише видання The Epoch Times у квітні близько 63 людей у Великій Британії заразилися сальмонелою. Спалах, пов’язаний з яйцями “Кіндер-сюрприз”.

Тож “Ферреро” прийняла рішення про добровільне відкликання в Україні партій “Кіндер Шоко-Бонс” із кінцевими термінами придатності до 29.09.2022 р. включно та “Кіндер Сюрприз Максі” із кінцевими термінами придатності до 07.11.2022 р. включно. Усі ці продукти будуть заблоковані, компанія “Ферреро” організує їхній збір.

“Ми радимо споживачам, які придбали будь-який з відповідних продуктів, не вживати їх, а натомість залишити продукт і зв’язатися з нашою командою споживчої лінії на офіційному сайті: www.ferrero.ua“, – йдеться у листі.

Лист від “Ферреро” Держпродспоживслужба отримала у квітні, однак інформація про це з’явилася на сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області вчора, 16 травня.

У Держпродспоживслужбі нагадують прикарпатцям: якщо ви знайте вказані кіндери, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Контакти: 0342 51 13 89, 0342 51 13 92, 0342 51 13 95

e-mail: ifdergprod@vetif.gov.ua

Нагору