В Івано-Франківську відкрили другий заклад мережі “Інші”, засновниками якого стали український кулінарний експерт Євген Клопотенко і співзасновниця “Нової пошти” Інна Поперешнюк.
На відкриття завітав Інформатор.
Перший заклад мережі відкрили в березні у Львові. Франківські “Інші” знаходяться в парку Шевченка. Ніде правди діти, знайти його важко. Орієнтир – невеликий зелений майданчик з накриттям між футбольним полем і міським фонтаном.
Людей на відкритті було чимало. Замовлення приймали в порядку живої черги, чекати довго непотрібно — приблизно до 10 хв. Кухня відкрита, тож кожен може спостерігати за приготуванням їжі.
До теми: Вони – «Інші» та готові дивувати у Франківську.
Раніше Євген Клопотенко анонсував на своїй сторінці, що заклад стане міксом українського фаст-фуду і вуличних шедеврів, які вже відомі світу.
У меню ми побачили рамен із м’ясом, локшину, рис, бургери, борщ, курку, а також паляниці, якими найбільше цікавилися відвідувачі.
Паляницю з карпатським сиром і курячі крильця замовила собі мешканка Івано-Франківська Наталя:
“Відверто скажу, що паляниця для мене виявилася кращою, ніж навіть хачапурі, які я їла в Грузії. Це ідеальне поєднання всіх інгредієнтів і свіжоспеченої палянички. На власні очі бачила, як витягували заготовки з тіста і пекли для нас. Робив це особисто Євген Клопотенко. Курячі крильця теж сподобались, особливо — соус, який мав азіатський смак”.
У закладі також діє ще одне меню для тих, хто не може оплатити страву самостійно. “Меню 2” потрібно просити в офіціанта.
Відомий кулінар також стверджує, що це неостанній заклад “Інші” в нашому місті. Тому варто слідкувати за анонсами.
Анастасія Стецькович