Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Купи борщ – нагодуй героя. У Франківську проводять ярмарок-аукціон

Сьогодні, 28 травня, в центрі Івано-Франківська проводять благодійний ярмарок-аукціон. На зібрані кошти придбають продукти для виготовлення сухих борщів для наших захисників.

Повідомляє Інформатор.

Ярмарок розгорнули на вулиці Вітовського об 11 год. Відвідати його можна до 16 год. Тут можна скуштувати станіславського борщу. Мінімальний внесок – 50 грн.

Також тут продають смаколики – печиво, пряники та навіть бойовий баточник “Бандерівський”. Він складається зі міцних горіхів Галичини, цілющого меду з Карпат, сухофруктів. Коштує ця “бомба” – 100 грн. Усі кошти спрямують на допомогу військовим.

“Виготовляємо батончики власноруч з натуральних інгредієнтів, робимо з любов’ю. До виготовлення може долучитися будь -хто, ми лиш закуповуємо сировину. Усі кошти зібрані також підуть на закупівлю сировини”, – розповідають продавчині з підпільної пекарні “Бандерівки”. Назва, до слова, придумана ними ж. Допомагали їм вчителі та студенти.

Дівчата закликають долучатися франківців, бо мають потребу у волонтерах. Учора на виготовлення солодощів вони витратили близько 5 годин.

Працюватиме ярмарок і завтра – з 12 до 16 год.

 

Нагору