Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Новий театр” запрошує на виставу для підтримки батальйону франківської ТрО

В Івано-Франківську “Новий театр” 11 червня покаже благодійну виставу “Полігон, або Бубновий ельф”. Зібрані кошти передадуть на підтримку ЗСУ.

Повідомляє Інформатор.

Кошти збирають на придбання рацій для захисників із 102 бригади 78 батальйону івано-Франківської тероборони. На це потрібно 160 тисяч гривень. Актори просять долучитися кожного для цієї важливої справи.

Початок вистави о 17 год. Адреса: Галицька, 40.

“Полігон, або Бубновий ельф”- трилер за п‘єсою Володимира Єшкілєва. Актори: Тарас Бенюк, Володимир Тафійчук, Ірина Деблюк.

Ви впевнені, що ваш чоловік, або ж ваша дружина не притягнуть з свого офісу просто до спальні якоїсь чортівні, що може зламати життя і вам і всім ближнім? Якщо так, то вам варто подивитися п’єсу Володимира Єшкілєва “Полігон” у постановці “Нового театру” (режисер-постановник Тарас Бенюк). Її дія відбувається у наші дні. Й не десь далеко, а поруч. Можливо за стіною вашої квартири. Можливо п’єса допоможе вам зрозуміти незрозуміле, побачити те, що тікає від вашого погляду. Можливо саме завдяки “Полігону” ви зможете дізнатися як, куди й чому раптом зникли ті приємні молоді люди, котрих ви щоденно бачили у під’їзді і котрим казали: “Добридень!” – інтригують у “Новому театрі”.

Забронювати місця слід за номером: 068 216 79 35

За бажанням можна донатити на картку:

Приватбанк 4149 4999 9408 8951, Тафійчук Володимир Іванович

Читайте також: Театр ляльок оприлюднив репертуар на червень.

Нагору