Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську розпочався турнір з баскетболу 3х3. Збирають кошти на автівку для ЗСУ

Сьогодні, 15 червня, в Івано-Франківську на Вічевому майдані розпочався турнір з баскетболу 3х3 “Step by step to win”. Мета – зібрати кошти на придбання автівки для франківського батальйону, який невдовзі вирушить на передову. 

Повідомляє Інформатор.

У змаганнях беруть участь 14 команд, з них чотири – жіночі. Ігри триватимуть цілий день, допоки не визначиться переможець. Як розповів начальний управління Орест Оклієвич спорту та молодіжної політики ОДА, команди з області, міста, також – збірні команди України.

Всі охочі можуть кинути кошти у скриньку – кожна гривня важлива, оскільки наближає нас до перемоги. Мета – зібрати 150 тис грн. Впродовж змагань відбуватимуться активності для глядачів та гостей. Так, можна виграти унікальний комплект форми.

Майкл – з Харкова. Сьогодні він грає за команду збірної України “U-17”. Зараз хлопець грає у Польщі в команді “Асторія”, а раніше – у БК “Дніпро”. Від гри очікує, що його суперниками будуть дорослі, а це досвід.

“Це покращить мої навички в грі 1х1 або в командній. У професійному баскетболі 5х5 я граю два роки, а займаюся 7 років”, – каже спортсмен.

Майданчик для гри – суперсучасний.

Організовують подію управління спорту та молодіжної політики ОДА, департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради, Федерація баскетболу.

Читайте також: Літо-2022: куди піти франківським дітлахам.

Софія Сіренко

Нагору