Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Вініл, аксесуари, українські бренди — в центрі міста відбувається благодійний гараж-сейл

Сьогодні, 18 травня, в провулку між Ратушею та майданом Шептицького відбувається розпродаж речей. Виручені кошти підуть на потреби ЗСУ.

Пише Інформатор. 

Це вже другий захід, який проходить у рамках проєкту “Вулиця 22”. Придбати можна українські брендові речі, прикраси з бісеру та стрічок, книги, іграшки, еко-торбинки, листівки, шкарпетки та багато іншого.

Основна мета розпродажу — зібрати кошти на автомобіль для 102 бригади територіальної оборони Івано-Франківська.

“Мене дуже тішить, скільки тут зібралося людей і наскільки всі зацікавлені в тому, щоб допомогти нашій армії, дізнатися про класні мистецькі українські проєкти, крафтові бренди, про наші нові українські бізнеси. Мимоволі це стало новою метою “Вулиці””, — розповідає співорганізаторка розпродажу Софія.

Після першого сейлу було зібрано половину суму. Потім вдалося зібрати ще одну частину вартості авто і придбати його.

Наразі кошти збирають на нову автівку. Потрібно ще 80-100 тисяч гривень, щоб окрім авто, закривати й нагальні потреби бійців.

Речі для продажу приносили як франківці, так і партнери, з якими співпрацюють організатори. Серед таких: виробники в’язаних торбинок, платівок, піджаків тощо. Вживані речі продають під певний відсоток для ЗСУ — від 15 до 60%, а з брендованих наліпок і листівок усі гроші передадуть військовим.

Благодійна акція триватиме сьогодні до 19:00. Організаторка зазначає, що це не остання подія, тому радить слідкувати за анонсами. 

Анастасія Стецькович

Нагору