Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що цікавого відбудеться у Франківську 23 червня

Сьогодні, 23 червня, в Івано-Франківську презентація книги, філармонійний дворик, вистава Франківського драмтеатру.

Повідомляє Інформатор.

Отож франківці можуть відвідати такі події.

Майстер клас з фешн-ілюстрації для дітей віком 10-13 років. Тривалість 1-5 год. Участь безкоштовна.

О 18:00 український письменник і журналіст Маркіян Прохасько розповість історію своєї подорожі в Антарктиду і до українських дослідників на станції “Академік Вернадський”. Локація – “Urban Space 100”. Модеруватиме розмову Ганна Бурлака – мандрівниця, яка відвідала 72 країни на 5 континентах.

О 18 год – філармонійний дворик “Вечірня елегія на бандурі”. У програмі анонсують твори  Баха, МакКартні та  Леннона, Манчіні, Павліковського та інших. Квитки тут.

Онлайн-розмова про життєстійкість під час війни та інсайди з 5 різних індустрій про те, як зберегти свій бізнес в умовах війни та знайти нові можливості для розвитку. Початок о 18 год. будуть говорити про промисловість. Гість – Ігор Ліскі, голова наглядової ради EFI Group та інвестор Promprylad.Renovation. Модерує зустріч Світлана Немеш, співзасновниця мережі коворкінгів “Перемога”, юристка. Реєстрація ТУТ.

Франківський драмтеатр покаже виставу “Змішані почуття”.

“Кращі роки життя, перспективи та кращі почуття — все у минулому… Принаймні саме так думає Крістіна Мільман, оглядаючи спаковані валізи та роздаючи робітникам останні настанови щодо виносу меблів з квартири. Вона переїздить у небуття. У голові та квартирі повний безлад, котрий чудово доповнить Герман Льюіс, у якого кардинально інше бачення майбутнього та… нестерпний характер. Отож, на вас чекає справжній вибух почуттів у світлій комедії про світло в кінці тунелю!” – йдеться в описі вистави.

Квитки на сайті або ж у касі театру.

Софія Сіренко

Нагору