Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську розпочнеться безкоштовний табір патріотичного спрямування

З 1 до 28 липня в Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери триватиме літній табір “Україна — це я! Україна — це ти”. Запрошують як мешканців міста, так і переселенців. 

Інформатор поспілкувався з директоркою Центру Наталією Гурик.

Стати учасником табору може кожен охочий, незалежно від віку. У програмі передбачені історичні студії, майстер-класи, літературні читання та акторська майстерність.

Для дітей заняття будуть організовані в ігровій формі, коли ж дорослі зможуть послухати більше про історію козацтва, виникнення і розвитку “Пласту”, про життя і діяльність Степана Бандери та інші теми.

Літній табір зможе допомогти переключитися з негативних новин, заповнити “прогалини” в історії, хто вже забув її з часів школи. Усі заняття проводитимуть викладачі гуртків Центру виховання, які в професії вже роками”, — розповіла Наталія Гурик.

Перша історична студія відбудеться вже в п’ятницю, 1 липня. Розповідатимуть про Галицько-Волинське князівство. Для діток у той час пройде вікторина “Ой, яка чудова, українська мова!”.

Початок заходу о 12:00.

Попередньо необхідно зареєструватися. В посиланні на реєстрацію також можна обрати дні та теми, про які найбільше хотіли би дізнатися.

Інформатор закликає батьків і дітей відвідати патріотичний табір, щоб більше дізнатися про історію України.

Анастасія Стецькович

Нагору