Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що ви знаєте про НЛО?

Сьогодні, 24 червня, 1947 року – вперше офіційно повідомили про НЛО. Де та як з’являлися ці “летючі тарілки” на Прикарпатті, чи викрадали людей, чи знищували поля? Відповідь на всі ці питання читайте у статті.

Пише Інформатор. 

НЛО (невизначений літаючий об’єкт) — будь-який незвичайний, неочевидний об’єкт або явище в небі, причину якого не може бути визначено спостерігачем. У загальній культурі, цю назву використовують більш вільно для опису інопланетного корабля, що є одним з декількох пояснень, запропонованих для таких явищ.

Розвельський інцидент – саме так називають один або декілька випадків “контакту з прибульцями” у 1947 році в штаті Нью-Мексико біля містечка Розвелл. У середині 1947 року військові повідомили про падіння їхньої метеорологічної повітряної кулі поблизу ранчо в Розвеллі.

Спецагент Гай Хоттел у записці “Летючі тарілки” повідомляє директору ФБР, що “три так званих летючих тарілки були знайдені в Нью-Мексико”, посилаючись при цьому на слідчого Військово-повітряних сил, який поділився з ним цією інформацією.

“Їх описали як об’єкти круглої форми з потовщенням у середині, діаметром приблизно 15 метрів. У кожному з них знаходилося три тіла людських контурів, однак ростом лише 90 см”, — писав агент.

Коли ж саме на Прикарпатті були виявлені ознаки НЛО?

9 лютого 2017 року мешканці Івано-Франківська, Коломиї та Тисмениці публікують у мережі Фейсбук світлини загадкових кіл на небосхилі.

У той день в обідню пору на небі над Прикарпаттям з’явилися загадкові кола, які викликали неабиякий інтерес серед користувачів соцмереж. Кола були настільки високо, що їх спостерігали у багатьох містах області.

Прикарпатці публікували світлини та ділилися здогадами про походження кіл – хтось жартома, хтось і серйозно. Припускають, що так могло літати НЛО.

Чи можливо це слід реактивного літака? А може, справді прибульці? Надто правильні ці кола, хіба ні?

А ви вірите в позаземні цивілізації?

Вадим Оксенчук

Нагору